Grote-Clubactie.jpg

Elk jaar in september/oktober is er in heel Nederland de Grote Clubactie – een speciale loterij voor sportclubs en verenigingen. Dit jaar doet HG&TC ook weer mee want het is een geweldige manier om extra inkomsten voor de club te verdienen.

Maar liefst 80% van de opbrengst gaat namelijk direct naar de vereniging. Door het wegvallen van subsidies kunnen we deze inkomstenbron goed gebruiken. Dus hoe hoger de opbrengst hoe meer we kunnen doen.

 De lotenverkoop van de Grote Clubactie begint dit jaar op zaterdag 15 september a.s.

 Hoe gaat het in zijn werk:

Er worden in alle lessen verkoopboekjes uitgedeeld aan de kinderen. Met deze boekjes kunnen de kinderen loten verkopen. De methode waar wij voor hebben gekozen is via eenmalige machtiging. De kinderen verkopen een lot door de kopers hun rekeningnummer en handtekening te laten invullen in het boekje.

Als ze klaar zijn met verkopen leveren ze het boekje weer in bij hun trainer, met hun naam en naam van de trainer. De boekjes kunnen worden ingeleverd tot en met 6 november.

 

Wij willen als vereniging de kinderen natuurlijk ook belonen voor hun inzet.

 

  • Meer dan 4 loten verkocht: je krijgt 25 cent per verkocht lot (je krijgt dit in dec. van je juf)
  • Meer dan 20 loten verkocht: je krijgt een voucher voor een gratis dagje pretpark
  • Ben je degene die de meeste loten heeft verkocht van de hele vereniging: cadeautje

 

Een lot van de Grote Clubactie kost € 3,00.

 

De trekking van de Grote Clubactie loterij is op 12 december 2018. Er zijn heel veel prijzen en de hoofdprijs bedraagt maar liefst  € 100.000,00.

 Meer informatie kun je vinden op www.clubactie.nl.

 Succes allemaal!