grote_club_actie.jpgElkk jaar in september is er in heel Nederland de Grote Clubactie – een speciale loterij voor sportclubs en verenigingen. Dit jaar doet HG&TC ook weer mee want het is een geweldige manier om extra inkomsten voor de club te verdienen.

Maar liefst 80% van de opbrengst gaat namelijk direct naar de vereniging.

Binnenkort komt nog veel meer informatie, maar zet alvast de volgende data met dikke letters in jouw agenda.

De lotenverkoop van de Grote Clubactie 2015 begint op zaterdag 19 september a.s.

Eerder mogen geen loten worden verkocht. Omdat er veel clubs en verenigingen meedoen is het verstandig om dan direct te beginnen. Hoe eerder je begint, des te minder kans dat iemand van een andere vereniging jou vóór is geweest. Probeer dus nu alvast heel veel lotenkopers (opa’s & oma’s, buren, vrienden, papa’s & mama’s, en iedereen die je verder maar kunt verzinnen over te halen om in september van jou loten te gaan kopen.

Een lot van de Grote Clubactie kost € 3,00. Daarvan gaat € 2,40 rechtstreeks naar HG&TC. We geven als vereniging aan iedere verkoper die meer dan 4 loten verkoopt 25 cent per verkocht lot. (Dit krijg je in december van je trainster) Als je meer dan 20 loten verkoopt krijg je een voucher voor een dagje pretpark. De trekking van de Grote Clubactie loterij is op 10 december 2015. Er zijn heel veel prijzen en de hoofdprijs bedraagt maar liefst 
€ 100.000,00. Meer informatie kun je vinden op www.clubactie.nl.