zomerkamp.png

De KNGU zomerkampen zijn een feest in de zomer van 7 weken in de bossen van Beekbergen voor alle speel-, turn- en dansfans in de leeftijd van 6 t/m 18 jaar. De inschrijvingen voor zomerkamp 2018 zijn weer begonnen.

Dit jaar is er keuze tussen 2 verschillende weken, als je recreatie doet dan kom je automatisch in week3, en als je een week op Turnkamp wilt dan ga je automatisch in week 5.

Bij Turnkamp doe je het zelfde als bij recreatie ga je 4 keer 2 uur de gymzaal in.

HG&TC gaat dit jaar naar de zomerkampen(zoka) in zoka week 3. Let op: dit is van Zondag 22 juli t/m 28 juli (de 1e week van zomervakantie van de basisscholen). De jongste deelnemers van 6 t/m 8 jaar (superjongerenkampers of sjoka's) gaan altijd een halve week op kamp, dit zal in de eerste helft van de week zijn van zondag 22 juli t/m zaterdag 28 juli 2017

Week 3  is een zomerkamp/recreatie week. Wil je graag in de bossen te gekke spellen spelen, zingen bij het kampvuur met al je nieuwe vrienden en vriendinnen, te gekke water spelletjes spelen, dansen in de disco en lekker naar het zwembad? Dan is een week zomerkamp iets voor jou!!

Voor de kinderen die willen turnen gaan we in week 5 op kamp dit is van zondag 5 augustus t/m zaterdag 11 augustus 2018

Dit is alleen mogelijk voor de joka’s en Tika’s, er is beperkt plaats voor de kinderen omdat er niet veel leiding is in deze week 5

Sjoka:    6 - 8 jaar     

Joka:     8 - 10 jaar

Tika:      10-12 jaar

Mika:     12-15 jaar   (Minimaal brugklas afgerond)

Ouka:    15-18 jaar

Inschrijven kan middels het inschrijfformulier welke u HIER kunt vinden

Zodra het geld is overgemaakt en het inschrijfformulier gestuurd is kan er pas een plek aangevraagd worden. Geen !! geld overgemaakt = geen reservering !!